Dit plan kreeg minder dan 40 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Stemmen op dit voorstel is niet meer mogelijk. Dit plan kreeg minder dan 40 likes en gaat niet door naar de volgende ronde.

"het Honk", het kan beter.

Door: Caroline Zijderveld
2 juli 2020

Subsidieaanvraag voor vernieuwing keuken en aanleg invalidentoilet in het Honk, Jan de Louterpad 8, 1063 ME Amsterdam.

In het Honk worden door ESAN en NIVON allerlei activiteiten georganiseerd voor en door senioren vanaf 50 plus. Deze mensen hebben behoefte aan aanspraak en onderling contact, zoals elke week een koffieinloop met aansluitend een lunch, 1x per maand samen gezonde hapjes en gerechten klaarmaken, thema- of informatiebijeenkomsten t.b.v. senioren bijwonen. (vraag 1 en 2)

Door het Coronavirus en de bijbehorende RIVM maatregelen kunnen er nu nu geen activiteiten plaatsvinden De afgelopen tijd is gekeken hoe we weer veilig kunnen opstarten, waarbij we constateerden dat de keuken en het toilet niet meer geschikt zijn om voornoemde activiteiten nu en in de toekomst goed uit te voeren.

ESAN (Energieke Senioren Nieuw West) is een organisatie voor senioren door senioren. Met onze activiteiten bereiken we een groot deel van de oudere buurtbewoners in Geuzenveld/Slotermeer. Een deel van de activiteiten wordt samen met NIVON uitgevoerd. Het Honk is daarbij een vaste plek van samenkomst.
ESAN stimuleert senioren zelf initiatieven te nemen en biedt ondersteuning bij het plannen, organiseren en uitvoeren van activiteiten. Door deelname aan deze activiteiten vergroten bewoners hun sociale netwerk en wordt een sociaal isolement voorkomen.

Argumenten

Argumenten voor

Yvonne | 3 juli 2020 10:18

ESAN is heel actief. De stichting ondersteunt ouderen bij het voorkomen van sociaal isolement, ZOLANG ZE VALIDE ZIJN. Invaliden kunnen in het Honk namelijk niet naar het toilet. De toegang tot het toilet gaat deels via het keukentje. Dat is niet van deze tijd. Het mooie gezellige Honk verdient een goede keuken en een MIVA-toilet. (MIndervaliden-toilet)

Reageren


Argumenten tegen

Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel